Rydning eller opkøb af dødsbo

Vi rydder eller opkøber dødsbo i Storkøbenhavn og hele Sjælland

Vi rydder eller opkøber dødsbo inklusiv loft og/eller kælder og flytter gerne jeres ting til plejehjemmet. Vi har mere end 20 års erfaring, og vi tager os af alle opgaver i Storkøbenhavn og hele Sjælland.

Rydning eller opkøb af dødsbo

Vi tilbyder at komme ud og give jer en gratis og uforpligtende vurdering af dødsboet

Vi kommer gerne ud og giver jer et uforpligtende tilbud på at rydde eller opkøbe dødsboet. Mere end 90 % af de vi giver tilbud, vælger os til rydningen af deres bo. Ønsker I at gå videre, kan vi hjælpe med alt lige fra nedpakning af dødsboet, hurtig rydning af dødsboet og fuld rengøring. Vi hjælper desuden gerne med evt. flytning til plejehjem. Vi rydder dødsbo indenfor 5 dage, men vi kan også klare hastesager på kun 1-2 dage.

Vi udfører alt arbejdet med forståelse og respekt for situationen og for dødsboet. Vi forstår, at det kan være svært at overskue rydningen af dødsboet, og vi tilbyder derfor professionel hjælp i den svære tid.

Med mere end 20 års erfaring er vi specialister i rydning og opkøb af dødsbo, og alt arbejde udføres med en yderst kærlig hånd og dyb respekt. Vi rydder og opkøber alt lige fra hus, lejlighed, loftrum, kælderrum og andre typer opbevaringsrum.

Hele processen, fra første kontakt til vurdering af dødsboet og den endelige rydning af dødsboet, varetages af samme person. Dermed skal I ikke igennem flere medarbejdere under forløbet.

Genstandene fra dødsboet bliver genbrugt

Under vurderingen af dødsboet vil vi evt. se på hvilke genstande der kan genbruges, så de kan være til glæde for andre. Også hvis de har brug for en kærlig hånd inden da. Vores store netværk og mange års erfaring, betyder at vi altid ved, lige præcis hvordan vi bedst muligt får genstandene bedst videre til genbrug.

Vi skræddersyer en løsning, der opfylder jeres behov, når I har brug for en hjælpende hånd. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælp jer. Du finder os også på Facebook.