Nedpakning af dødsbo

Nedpakning af dødsbo

Vi tilbyder at pakke alle møbler og genstande fra boet ordentligt ind og ned. Vi forstår vigtigheden i, at pakke med respekt og omhu. Lad os pakke for dig, og vi rydder, flytter eller opkøber gerne hele eller dele af boet. Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende vurdering og pris. Vi er altid lige ved telefonen og kan træffes mellem kl. 7-22 alle dage i ugen.

Nedpakning af dødsbo

Nedpakning af Dødsbo

Vi har mere end 20 års erfaring i professionel nedpakning af dødsbo, og vi ved at det skal gøres med omhu, respekt og brug af korrekt beskyttelsesemballage.

Vi udfører nedpakningen med forståelse og respekt for situationen, for dødsboet og for de møbler og ting der pakkes.

Vi forstår, at det kan være svært at overskue nedpakningen af dødsboet, og vi tilbyder derfor professionel hjælp til dette, og har desuden korrekt emballage til rådighed til de mere skrøbelige møbler og ting.

Med mere end 20 års erfaring er vi specialister i nedpakning og rydning af dødsbo. Alt arbejde udføres med en yderst kærlig hånd og dyb respekt. Vi nedpakker og rydder alt lige fra hus, lejlighed, loftrum, kælderrum og andre typer opbevaringsrum.

Vi kan hjælpe med alt lige fra nedpakning af dødsboet, hurtig rydning af dødsboet, fuld rengøring og vi hjælper gerne med eventuel flytning til plejehjem. Vi rydder typisk et dødsbo på under 5 dage, men er det en hastesag, kan vi klare den på kun 1-2 dage.

Vi giver jer meget gerne et uforpligtende tilbud på en hurtigt og respektfuld nedpakning, rydning og rengøring dødsboet.

 

Kontakt os
Kontakt os på tlf. 20 92 99 69 for en uforpligtende snak. Vi træffes alle ugens 7 dage fra kl. 7.00 til kl. 22.00. Du kan også kontakte os per mail på info@rydbolig.dk. Vi er også på Facebook.