Hasterydning af dødsbo

Hasterydning af dødsbo i Storkøbenhavn og hele Sjælland

Vi har mere end 20 års erfaring i professionel rydning af dødsbo, og vi ved, at der ofte kan være tale om en hastesag. Hvis det haster og rydningen af dødsboet skal gå hurtigt, kan vi klare rydningen under 24 timer eller maks 2 dage. Hastesager er vores speciale, og vi forstår, at respekt og forståelse for situationen og genstandende er vigtigt. Også selvom det skal gå stærkt med rydningen af boet.

Hasterydning af dødsbo

Når rydningen af dødsboet haster

Vi giver dig et hurtigt uforpligtende tilbud, og vi er oftest billigere end andre i branchen. Over 90 % af de vi afgiver tilbud til, beslutter sig for at bruge os fremfor andre, og det er vi beærede over. Vi udfører derefter alt, lige fra nedpakningrydning af dødsbo, rengøring og kan også hjælpe med eventuel flytning til plejehjem. Det hele klares på kun 1-2 dage, når det er en hasterydning af dødsbo. Vi er specialister i opkøb af dødsbo, tømning af dødsbo, rydning og vurdering af dødsbo. Alt arbejde foretages med respekt og omhu for både jeres nære, dødsboet og genstande.

Genstandene fra dødsboet bliver genbrugt

Under vurderingen og rydningen af dødsboet vil vi evt. se på, hvilke genstande der kan genbruges, så de kan være til glæde for andre. Også hvis de har brug for en kærlig hånd inden da, hvilket vi nemlig også kan sørge for, at de får. Vores store netværk og mange års erfaring, betyder at vi altid ved lige præcis hvordan vi bedst muligt får genstandene bedst videre til genbrug.

Kontakt RydBolig
Kontakt os på tlf. 20 92 99 69 for en uforpligtende snak. Vi træffes alle ugens 7 dage fra kl. 7.00 til kl. 22.00. Du kan også kontakte os per mail på info@rydbolig.dk eller gennem kontaktformularen. Du finder os også på Facebook.