Rydning eller opkøb af dødsbo

Med mere end 20 års erfaring tilbyder vi professionel og hurtig rydning eller opkøb af dødsbo inklusiv loft eller kælder og flytter jeres ting til plejehjemmet.

Vi tilbyder:

•    Vurdering af dødsbo
•    Nedpakning af dødsbo
•    Rengøring af dødsbo
•    Rydning af
dødsbo indenfor 5 dage
•    Hastesag indenfor 1-2 dage
•    Flytning til plejehjem


Er du klar til at få hjælp? Ring til os 20 92 99 69

Professionel og hurtig rydning eller opkøb af dødsbo i Storkøbenhavn og hele Sjælland

Vi hjælper med rydning eller opkøb af dødsbo inklusiv loft og/eller kælder og flytter gerne jeres ting til plejehjemmet. Vi tager os af alle opgaver.

Vi tilbyder at komme ud og give jer en gratis og uforpligtende vurdering af dødsboet

Vi kommer gerne ud og giver jer et uforpligtende tilbud på rydning eller opkøb af dødsbo. Det er ofte under besigtigelsen, at vi kan vurdere, hvad det vil koste at få ryddet boet. I flere tilfælde køber vi dødsboet som det er – helt eller delvist – og vi betaler markedets højeste priser. I får et tilbud, og ønsker I at gå videre derfra, kan vi hjælpe med alt. Lige fra nedpakning af dødsboet, hurtig rydning af dødsboet, fuld rengøring og vi hjælper gerne med flytning til evt. plejehjem. Vi rydder dødsbo indenfor 5 dage, men vi kan også klare hastesager på kun 1-2 dage.

Vi udfører alt arbejdet med forståelse og respekt for situationen og for dødsboet. Vi forstår, at det kan være svært at overskue rydningen af dødsboet, og vi tilbyder derfor professionel hjælp i den svære tid.

Med mere end 20 års erfaring er vi specialister i rydning og opkøb af dødsbo, og alt arbejde udføres med en yderst kærlig hånd og dyb respekt. Vi rydder alt lige fra hus, lejlighed, loftrum, kælderrum og andre typer opbevaringsrum.

Hele processen, fra første kontakt til vurdering af dødsboet og den endelige rydning af dødsboet, varetages af samme person, så I ikke skal igennem flere medarbejdere under forløbet.

Vi skræddersyer en løsning, der opfylder jeres behov, når I har brug for en hjælpende hånd. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælp jer. Vi er også på Facebook.