Om Rydbolig


 

Mere end 20 års erfaringRydbolig drives af Preben Degnebolig, som har interesseret sig for antikviteter og andre loppemarkedseffekter gennem de sidste 20 år. Han har desuden stået i spidsen for utallige opkøb af dødsbo og har derigennem opnået erfaring med antikviteter, som han benytter sig af til at kunne give den rigtige vurdering af dødsbo.

Rydbolig rydder eller opkøber alle former for dødsboer, konkursboer og restboer inklusivt loft og kælder samt flytning til plejehjem overalt på Sjælland.

Kontakt os i dag på tlf. 20929969 eller her

 

Er du klar til at få hjælp? Ring til os 20 92 99 69

Rydbolig rydder og opkøber dødsbo i Storkøbenhavn og hele Sjælland.

Jeg har altid interesseret mig for antikviteter og andre loppemarkedseffekter, og har især gennem de sidste 20 år været aktiv på dette felt. Jeg kommer hjerteligt gerne ud til jer og giver jer en pris på at købe eller rydde et dødsbo.

Jeg har efterhånden stået i spidsen for utallige opkøb af dødsbo og har derigennem opnået erfaring med brugte genstande og antikviteter, som jeg benytter mig af, til at kunne give den rigtige vurdering af dødsbo.

Jeg rydder eller opkøber alle former for dødsboer, konkursboer og restboer inklusiv loft og kælder samt flytning til plejehjem overalt på Sjælland. Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende vurdering af jeres dødsbo på tlf. 20929969 eller på mail. Du finder os også på Facebook.